Η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Δανάης Μπάρκα ξεκίνησε στις 12 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» εξήγησε την απουσία του από την κοπή της πίτας του ΑΝΤ1, κατηγορώντας τις ανταγωνιστικές εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα. Η Δανάη Μπάρκα αντέτεινε την τοποθέτησή του, ευχαριστώντας τον για την προσοχή που έδωσε στο θέμα, λέγοντας ότι «πήρε τα 5 λεπτά του» και αν δεν τα έπαιρνε, δεν θα υπήρχε τίποτα να συζητηθεί.

Ο Λιάγκας αντεπίθεσε και η κατάσταση κλιμακώθηκε. Ο Άρης Καβατζίκης, με χιούμορ, ανέφερε ότι οι ηθοποιοί έχουν πάρει πολλές εκπομπές, ενώ η Δανάη Μπάρκα απάντησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι δεν τις κάνουν καλά, δίνοντας τροφή στον Λιάγκα και την ομάδα του να επιτεθούν.

Σήμερα, ο Ετεοκλής Παύλου, μέσω της εκπομπής «Breakfast @ Star», εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με την κατάσταση. Δήλωσε ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να πείσουν ότι μια κακή τοποθέτηση, αν συνοδεύεται από χιούμορ, δεν χρήζει σχολιασμού. Ανέφερε μάλιστα ότι η μεγαλύτερη τοξικότητα στην ελληνική τηλεόραση είναι η συγκαλυμμένη τοξικότητα.

Ο Παύλου τόνισε ότι πολλές φορές αυτή η συγκαλυμμένη τοξικότητα σχετίζεται με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα βίντεο και τα μοντάζ, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν συμφέρει να βγουν προς τα έξω, κάτι που έχει παρατηρήσει και βιώσει ο ίδιος. Έδωσε μάλιστα «κόκκινη κάρτα» στη Δανάη Μπάρκα για τις δηλώσεις της.