Αρκετοί από εμάς ίσως και να είχαν το παιδικό απωθημένο να μπορούσαμε μια μέρα να τρώγαμε (ή απλά να παίρναμε) τα πάντα που υπήρχαν σε ένα ταχυφαγείο.

Φυσικά για ένα παιδί προσχολικής ηλικίας μάλιστα κάτι τέτοιο αποτελούσε “απαγορευμένο” καρπό και μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις οι γονείς δίναν το ΟΚ, για να γευτούμε μερικά από τα εδέσματα.
Το γαστριμαργικούς αυτούς πόθους, φαίνεται πως έκανε πράξη ένας μικρός “καλοφαγάς” ηλικίας μόλις 3 ετών, ο οποίος παρήγγειλε φαγητό από γνωστή αλυσίδα αξίας 55 λιρών ήτοι σημαίνει 60 ευρώ…Το αγόρι κατάφερε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο της μαμάς του για να κάνει τεράστια παραγγελία στα McDonald’s κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Συνολικά 10 σακούλες φαγητού έφτασαν στο σπίτι της Raissa Andrade, 32 ετών, η οποία είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο και είχε ξαπλώσει. Όπως είπε η ίδια, είχαν παραγγείλει αρκετές φορές και ο Τομ είχε δει πως το έκανε η μητέρα του.

Η τεράστια παραγγελία περιλάμβανε έξι διαφημιστικά γεύματα, έξι happy meal, οκτώ παιχνίδια ειδικής προσφοράς, 10 milkshakes, οκτώ μπουκάλια νερό και δύο McSundaes. Μάλιστα ο μικρός στο τέλος είχε και παράπονα καθώς δεν του είχαν φέρει όλα όσα είχε παραγγείλει!