Ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Κίνας όταν ένας gamer αναγκάστηκε να αποχωριστεί την αγαπημένη του παιχνιδομηχανή PS5, η οποία μάλιστα προσφάτως κυκλοφόρησε στην αγορά καθώς η γυναίκα του “ανακάλυψε” ότι δεν επρόκειτο για ιονιστή…

Την ιστορία περιγράφει ο Jin Wu, ο οποίος έγινε τελικά ο κάτοχος της νέας κονσόλας της Sony.

Σύμφωνα με τον Wu, ο ίδιος είδε μία περίεργα φθηνή αγγελία για την κονσόλα, ενώ μάλιστα είχε εξαντληθεί ήδη παντού. Όταν τηλεφώνησε για την αγγελία, μίλησε με μία γυναίκα, η οποία δε γνώριζε πολλά για το PS5 αλλά ήταν ανυπόμονη στο να πουλήσει την κονσόλα και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο του κόστισε.

Ο Wu λοιπόν αποφάσισε να το ρισκάρει και πήγε από κοντά να παραλάβει την κονσόλα. Εκεί συνάντησε έναν μεσήλικα άνδρα, ο οποίος ήταν φανερά στεναχωρημένος. Ο Wu τον ρώτησε αν αγόρασε δύο κονσόλες, αλλιώς γιατί να πουλήσει ένα PS5 και μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο άνδρας έμεινε σιωπηλός για λίγο, ενώ μετά αποκάλυψε ότι η γυναίκα του θέλει να το πουλήσουν.

Αφού είδε το βλέμμα στα μάτια του, ο Wu έμεινε σιωπηλός και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Φαίνεται πως η γυναίκα του ανθρώπου γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ ενός PS5 και ενός φίλτρου αέρα, οπότε μάλλον δεν έκανε και τόσο καλά που απέκρυψε την αλήθεια. Βέβαια, μπορεί να ήταν περιττό έξοδο για την οικογένεια, οπότε δε θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς λόγους.