Σηκώθηκε στρατιωτικό αεροσκάφος από Τανάγρα για μεταφορά στον Ευαγγελισμό υπήρχε και η εναλλακτική της Σύρου όμως δεν προτιμήθηκε

Μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά από την Πάρο στην Αθήνα του δημοσιογράφου Πάρι Καρβουνόπουλου όπου βρισκόταν εκεί για το Πάσχα στήνεται από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ο δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είχε βγάλει τον σκύλο βόλτα το πρωί όμως ο σκύλος επέστρεψε μόνος στο σπίτι με αποτέλεσμα οι οικείοι του να υποψιαστούν και να τον αναζητήσουν. Έτσι βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Στρατιωτικό αεροσκάφος C-27 σηκώθηκε από Τανάγρα και έφτασε στην Πάρο για να τον μεταφέρει στο 251 ΓΝΑ. Υπήρχε και η εναλλακτική της Σύρου όμως δεν προτιμήθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει επαφή με το περιβάλλον και εμφανίζει κινητικότητα ενώ έχει συνομιλήσει και με τη σύντροφό του κατά τη διαδικασία μεταφοράς του στην Αθήνα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εικόνα στο νοσοκομείο ήταν καλύτερη από την αρχική εκτίμηση όμως δεν παύει να έχει υποστεί εγκεφαλικό και απαιτείται υψηλή ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση.

Ο ίδιος φέρεται να συνομίλησε και με τους γιατρούς του 251 ΓΝΑ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.