Η μια μετά την άλλη οι ομάδες της Formula 1 παρουσιάζουν τα μονοθέσιά τους. Εντυπωσιακά χρώματα, δυναμικός σχεδιασμός, νέοι οδηγοί και όνειρα τίτλων.

Η Aston Martin βγήκε για πρώτη φορά στην πίστα, αφού τράβηξε τα βλέμματα με την παρουσίαση του έντονου πράσινου χρώματος της για την επερχόμενη σεζόν στη Formula 1, που πραγματοποίησε την πρώτη φωτογράφιση του μονοθέσιου εν ώρα δράσης.

Σεμπάστιαν Φέτελ και Λανς Τρολ βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι της AMR21 στο βρεγμένο Μπρίστολ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Στη βρετανική πίστα ωστόσο έκανε τα πρώτα του χιλιόμετρα και το νέο μονοθέσιο της Alpine μέχρι πρότινος γνωστής ως Renault. Το οδήγησε ο γάλλος Εστέμπαν Οκόνο, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας Φερνάντο Αλόνσο στην επιστροφή του στη Formula 1.

Τελευταίο θα δούμε το μονοθέσιο της Ferrari, αφού και η Williams παρουσίασε το όπλο της για το 2021. Το κλασικό λευκό σε συνδυασμό με αποχρώσεις του μπλε κυριαρχεί στο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας που ελπίζει να είναι έτοιμη για τις χειμερινές δοκιμές του μπαχρέιν στις 12 Μαρτίου.