Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα παίξει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί στη μάχη του τίτλου καθώς με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Με τον Ολυμπιακό να είναι στους 10 βαθμούς μακριά, άπαντες στον ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν τι σημασία του σημερινού παιχνιδιού.

Οι ασπρόμαυροι πάντως θέλουν με μια νίκη επί του μεγάλου τους αντιπάλου για να ξεκινήσουν ένα σερί που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τόσο τον πρωταθλητή όσο και τις θέσεις για την Ευρώπη.

Στο PAOK TV ο αγώνας για τους ομογενείς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει τους φίλους του Δικεφάλου στον παλμό του μεγάλου παιχνιδιού με το PAOK TV. Για όλους τους οπαδούς του Δικεφάλου, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο.

“It’s derby time! Το ντέρμπι της Τούμπας ζωντανά από το #PAOKTV σε όλο τον κόσμο εκτός Ελλάδας και Κύπρου. Κλείσε το ψηφιακό σου εισιτήριο εδώ: https://tv.paokfc.gr/epg/audition/prg.320

#PAOKOLY #slgrinterwetten” γράφει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους κατοίκους εντός της χώρας, στις 19:30 στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr, ζωντανά και αποκλειστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.