Η μουσική ιδιοφυΐα, Amy Winehouse με τον τραγικό χαμό, κλείνει 10 χρόνια από τον θάνατό της αυτόν τον μήνα και θα τιμηθεί με ένα νέο ντοκιμαντέρ του MTV International, με τίτλο «Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story».

Μιλώντας μέσα από τα μάτια της βαπτιστήρας της Amy Winehouse, η Dionne Bromfield, που είναι επίσης τραγουδίστρια, θα εμφανίσει στο ντοκιμαντέρ αρχειακό υλικό της με τη Winehouse, το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και που εξερευνά τη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών αποδίδοντας φόρο τιμής στον δεσμό τους.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο θεραπευτικό ήταν αυτό το ταξίδι για μένα. Τέλος, μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου, γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που έχουν ταφεί εδώ και χρόνια», δήλωσε η Bromfield.

«Ελπίζω αυτό το ντοκιμαντέρ να απεικονίζει κάτι περισσότερο από ένα άτομο που αγωνίζεται απλώς με τον εθισμό και αντίθετα να παρουσιάζει το εκπληκτικό άτομο που ήταν η νονά μου».

Το MTV International ανακοίνωσε ότι το νέο ντοκιμαντέρ «Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου.

«Αληθινό είδωλο, η Έιμι Γουάινχαουζ είχε ακατέργαστο ταλέντο και επινοητικότητα στη μουσική που ενέπνευσε καλλιτέχνες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Κέρι Τέιλορ, από τον MTV Entertainment Group.

June 10, 2007, The Rolling Stones played their first UK festival in over 30 years when they appeared at the Isle of Wight Festival.

«Το MTV της έδωσε μια παγκόσμια σκηνή κατά τη διάρκεια της καριέρας της και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τη Ντιόν για να μοιραστώ την οδυνηρή ιστορία της και να προβάλω την απίστευτη ζωή, την κληρονομιά της Έιμι και τον διαρκή αντίκτυπό της στη μουσική κουλτούρα».

June 9, 2007, Amy Winehouse at Isle of Wight 2007, Seaclose Park, Newport, England

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ στις 23 Ιουλίου το 2011. Το ντοκιμαντέρ διαρκείας 60 λεπτών, το οποίο δημιουργήθηκε για το MTV από τον Andy Mundy-Castle του Doc Hearts, θα κυκλοφορήσει στη 10η επέτειο του θανάτου της Winehouse σε 180 χώρες εκτός από τις ΗΠΑ και αναμένεται να προβληθεί στο Paramount + στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και τις Σκανδιναβικές χώρες αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

 

#menoume_speedy