Οι χρήστες του εξωτερικού αποφάσισαν να «παίξουν» με το μυαλό μας και να μας παιδέψουν με μια οπτική ψευδαίσθηση, μία από τις πολλές που μπορεί να εντοπίσει κάποιος ψάχνοντας στο ίντερνετ. Η φωτογραφία έφτασε και στη χώρα μας και όπως ήταν λογικό, έγινε viral μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χωρίς αμφιβολία αυτές οι αναρτήσεις είναι πάντα ενδιαφέρουσες καθώς έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν τα μάτια μας και φυσικά τον εγκέφαλό μας. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι μπορούν να μας κάνουν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο ή να πιστεύουμε ότι η ζωή μας είναι ψέμα. Σας συνιστούμε να μην προσπαθήσετε να βρείτε τη σωστή απάντηση μεθύοντας, καθώς οι κύκλοι που βλέπετε θα γίνουν πιο έντονοι.

Η ερώτηση που έκανε ο χρήστης Benonwine ήταν απλή: «Βλέπετε κάποιον αριθμό; Αν ναι, ποιον αριθμό;». Συγκεντρωθείτε και ρίξτε μια ματιά:

Η εικόνα που μοιράστηκε δείχνει έναν ασπρόμαυρο ριγέ κύκλο με κρυμμένους αριθμούς και αυτό που τώρα έχει εκπλήξει τον ιντερνετικό κόσμο, είναι πόσοι βλέπουν διαφορετικούς αριθμούς. Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και από τότε, το tweet έχει συγκεντρώσει αμέτρητα likes. Η ανάρτηση έχει επίσης παρακινήσει τους ανθρώπους να μοιράζονται διάφορα σχόλια καθώς οι περισσότεροι από αυτούς έδιναν διαφορετικές απαντήσεις.

Εάν έχετε μπερδευτεί με τον αριθμό, η σωστή απάντηση είναι 3452839. Για δείτε λίγο καλύτερα, ίσως το παρατηρήσετε και εσείς.

Πηγή: provocateur.gr