“Γέλασαν και οι πέτρες” στα social με τη «σύλληψη» μπουκαλιού τζιν

Viral για τους λάθους λόγους έγινε ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook όπου παρουσιάζονταν αποτελέσματα ερευνών για τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ.

 

Χτες, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αποκλεισμό του ΑΠΘ για να αποτρέψει κάποιο πάρτι, προκαλώντας την οργή μερίδας φοιτητών.

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν φοιτητές που είχαν στα σακίδιά τους μια σακούλα με ένα μπουκάλι τζιν, ένα μπουκάλι βότκα, ένα κουτάκι ανθρακούχου αναψυκτικού και πέντε πλαστικά ποτήρια μίας χρήσεως. Ήταν απλά σύνεργα πάρτι ή έχουμε να κάνουμε με μια σκοτεινή υπόθεση…;

Τα ευρήματά τους αυτά τα μοιράστηκαν στο Facebook, με αποτέλεσμα η πρώτη… σύλληψη μπουκαλιού τζιν στην ιστορία της Eλληνικής Aστυνομίας να γίνει viral.

Σε μια εποχή που η αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. αμφισβητείται έντονα λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας, πάνω από 11 χιλιάδες άτομα πάτησαν «χαχα» στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ τα σχόλια από κάτω είναι σπαρταριστά.

 

 

Ακόμα πιο διασκεδαστικά είναι τα memes που γεννήθηκαν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ήδη κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο.

Πολλοί έκαναν λόγο για «επερχόμενη ποτοαπαγόρευση», την ώρα που περάσαμε έναν ολόκληρο χειμώνα σε lockdown με αυστηρούς περιορισμούς και ακόμα περιμένουμε να σταματήσει η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας.

 

Δείτε κάποια από τα καλύτερα: