Η Κάιλι Τζένερ προέτρεψε τους 166 εκατομμύρια followers να μείνουν σπίτι για να είναι ασφαλείς και να μην κινδυνέψουν να κολλήσουν κορωνοϊό. Το ίδιο έκανε και η καλύτερή της φίλη, η ελληνικής καταγωγής Αναστασία Παπανικολάου.

H «Stassie Baby» έτσι μπορεί να την ακολουθήσει κάποιος στο Instagram έβαλε το καυτό της μπικίνι και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός να μείνουν στα σπίτια τους.

«Μιλάω μέσα από τα social media και εδώ και μέρες βρίσκομαι σε καραντίνα, όχι επειδή νιώθω άρρωστη αλλά γιατί παίρνω όλες τις προφυλάξεις για να παραμείνω υγιής», λέει στο μήνυμά της μέσα από την κουζίνα της και συνεχίζει: «Μπορεί να μην ανησυχείτε γιατί είστε υγειείς αλλά πρέπει να σας ενδιαφέρει και η ασφάλεια των υπολοίπων. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και οι άλλοι. Ξέρω είναι δύσκολοι καιροί, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε αλλά μείνετε ενημερωμένοι. Μαγειρεύω με τα εσώρουχά μου επειδή μπορώ. Σταματήστε να αγοράζετε, βγάλτε βόλτα το σκύλο αν έχετε, να πλένετε τα χέρια σας και μείνετε σπίτι», λέει στο μήνυμά της.

Πηγή: e-radio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM