Η ηθοποιός δεν άφησε τα σχόλια να… πέσουν κάτω και απάντησε για τη βόλτα της και τον κορωνοϊό  

Η Μαρία Σολωμού λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό θέλησε να βγει από το σπίτι για λίγο κάνοντας μόνη μια βόλτα με το ποδήλατό της.

«Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου…Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…γιατί του μιλάω κι ολας…η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…Γεια σου πάλι!!!» ήταν το σχόλιο που έκανε κάτω από τη φωτογραφία και δεν άργησε το… κράξιμο από τους followers της.

Η ηθοποιός δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια να πέσουν κάτω και απάντησε στους επικριτές της.

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Η πιο πλήρης ανάλυση για την φονική πανδημία – Πώς μπορούν οι κυβερνήσεις να «κερδίσουν χρόνο»

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Κορωνοϊός: Tι πρέπει να κάνετε για να κυκλοφορήσετε – Oι φόρμες των βεβαιώσεων

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM