Μια ανάρτηση που έκανε η Μαρία Σολωμού στο Instagram  ήταν αρκετή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την επέπληξαν επειδή έκανε μια βόλτα με το ποδήλατό της.

Η Μαρία Σολωμού στηρίζει την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και η ίδια βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα στο σπίτι της, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Διαβάστε επίσης: Δύο νεκροί στη Βόρεια Μακεδονία από κοροναϊό

Στη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει μπροστά από το ποδήλατό της ενώ στη λεζάντα της η ίδια έγραψε:

«Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου……
Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!» 

Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε οδήγησαν την Μαρία Σολωμού στο να απαντήσει με τον δικό της τρόπο:

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο.

Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου.

Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού σε βίντεο που δημοσίευσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Κοροναϊός : Η Μέρκελ έκανε το τεστ – Ακούραστη ακόμα και… σε καραντίνα

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM