Την εμπειρία της από το πώς «έκανε τα ψώνια της», στην εποχή του κορονοϊού, περιέγραψε η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά. Η ταλαντούχα γυναίκα, που έχει συνδέσει το όνομά της με τους «Μεν και Δεν», το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Καφέ της Χαράς» και με πολλές ακόμη τηλεοπτικές επιτυχίες, δεν παρέλειψε να κάνει και αστείες αναφορές σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook. 

Συγκεκριμένα, μνημόνευσε τον Χάρη Ρώμα και τον ήρωα του «Κωνσταντίνου και Ελένης», Κωνσταντίνο (ή αλλιώς Κατακουζίνα), αναφορικά με το κόλλημα που είχε με την καθαριότητα. 

«Καραμπίνας (κατά Φατσέα) ημερολόγιο. Σήμερα, έβδομη ημέρα εγκλεισμού, τηλεφώνησα σε μανάβικο που κάνει και ντελίβερι γιατί είχα ξεμείνει από φρούτα και λαχανικά. Ετοίμασα κάρτα, απολυμαντικά μαντηλάκια δίπλα, όλα κομπλέ. Υποδέχτηκα τον νεαρό κανονικά σαν ντεσπεράντο, με γάντια και τριγωνικό μαντήλι ελλείψει μάσκας. 

Είχε pos, εγώ πέρασα ανέπαφα την κάρτα, χτύπησα το πιν, όλα μια χαρά μέχρις ότου συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε μάσκα και γάντια. Έπρεπε να φοράς τουλάχιστον γάντια του είπα. Έχω και γάντια μου απάντησε. Και γιατί δεν τα φόρεσες. Αμήχανο απολογητικό χαμόγελο. Δεν του είπα τίποτε, τι να του πω, ήταν και κουκλί. 

Έκλεισα την πόρτα, απολύμανα την κάρτα, έβγαλα τσάντες με ψώνια στο μπαλκόνι, πέταξα γάντια, έριξα το μαντήλι της Καλάμιτυ Τζαίην για πλύσιμο, απολύμανα χέρια, πόμολα, πέρασα τα χερούλια από τις σακούλες με μαντηλάκι, θα μείνουν ένα βράδυ έξω τιμωρία και μετά αφού σαπούνισα χέρια, τους έριξα οινόπνευμα και μπήκα στο μπάνιο. Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM