Το City Drive-in μετακομίζει στο Ο.Α.Κ.Α.

[ad_1]

Μετά τη σαρωτική επιτυχία με έναν μήνα sold out προβολές και live events, το City Drive-in μετακομίζει στο επιβλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης (Ο.Α.Κ.Α).

Mετά τη σαρωτική επιτυχία μεγαλώνουμε και μετακομίζουμε στο επιβλητικό Ο.Α.Κ.Α. Το νέο σημείο συνάντησης της πόλης, τo City Drive-in το πρώτο drive-in της Αθήνας μεγαλώνει και παίζει μπάλα βόρεια. Μετά τη σαρωτική επιτυχία με έναν μήνα sold out προβολές και live events, το City Drive-in μετακομίζει στο επιβλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης (Ο.Α.Κ.Α).

Από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 2 το βράδυ, όλη η Αθήνα απολαμβάνει από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου την πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης με προβολές ταινιών,, συναυλίες και live events. Από τις 5 Ιουνίου το αθηναϊκό κοινό αγκάλιασε το νέο σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες στον Λυκαβηττό.

Μετά από τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου που κατέκλυσε τον Λυκαβηττό μετακομίζουμε σε μεγαλύτερο χώρο, διατηρώντας τον χαρακτήρα που ανέδειξε το City Drive-in στο απόλυτο σημείο συνάντησης της πόλης με κινηματογραφικές προβολές και αφιερώματα όπως οι Art Mondays, οι Greek Tuesdays παρουσία συντελεστών ελληνικών ταινιών, οι Horror Thursdays (οι Πέμπτες με ταινίες τρόμου), ειδικά σχεδιασμένα events, stand up comedy shows και συναυλίες, μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου, απολαμβάνοντας ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας με την επιμέλεια του Chef Fahd.

Το City Drive-in έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19. 

Πρόγραμμα

Δευτέρα 6/7 (Art Mondays)
21.00 Ψυχρός Πόλεμος / Cold War
23.15 Τα Φτερά του Έρωτα / The Wings of Love

Τρίτη 7/7 (Greek Tuesdays)
21.00 Αστακός / Lobster
23.15 Suntan

Τετάρτη 8/7
21.00 Φτηνά Τσιγάρα (θα προλογίσει ο Ρένος Χαραλαμπίδης)
23.15 Grand Budapest Hotel

Πέμπτη 9/7
21.00 Stand Up Comedy Night
Κατερίνα Βρανά – Χρύσα Κατσαρίνη – Θωμάς Ζάμπρας – Δημήτρης Χριστοφορίδης

Παρασκευή 10/7
21.00 Fight Club
23.30 Donnie Darko

/Σινεμά

ΠΡΟΣΕΧΩΣΝΕΑΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΑΡΘΡΑVIDEO

Αρχική Σελίδα » Σινεμά » Νέα »

CULTURENOW / 06-07-2020 / 16:23

Το City Drive-in μετακομίζει στο Ο.Α.Κ.Α.

[ad_2]

Πηγή : CULTURENOW.GR