Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της ταινίας θρίλερ του Φερντίναντο Τσίτο Φιλομαρίνο «Μπέκετ», με πρωταγωνιστές τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και την Αλίτσια Βίκαντερ, το οποίο είναι γυρισμένο στην Ελλάδα.

Ο παραγωγός της ταινίας είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο, γνωστός για τη σκηνοθεσία του στο Call Me by Your Name. Η ταινία πρόκειται να ανοίξει το Locarno Film Festival στην Ελβετία στις 4 Αυγούστου, ενώ η πρεμιέρα στο Netflix θα γίνει στις 13 Αυγούστου.

Στο θρίλερ, ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (γιος του Ντέινζελ Ουάσινγκτον) υποδύεται έναν Αμερικανό τουρίστα με το όνομα Μπέκετ, ο οποίος ενώ κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας, ενός ανθρωποκυνηγητού από το οποίο προσπαθεί να σωθεί. Μεταξύ άλλων, το θρίλερ εκτυλίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον προσπαθεί να φτάσει στην Αμερικανική Πρεσβεία. Πολλά από τα γυρίσματα έχουν γίνει ακόμα στα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα.

Στην ταινία παίζουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Πάνος Κορώνης, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Ανδρέας Μαριανός.