Η στιγμή να αποχαιρετήσει έναν στενό της συνεργάτη, και μάλιστα σχεδόν στην εκπνοή της φετινής σεζόν ήρθε για τη Σίσσυ Χρηστίδου. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, σχεδόν στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής Έλα χαμογέλα, ανακοίνωσε κάτι που δεν περίμενε το τηλεοπτικό κοινό.

Η Σίσσυ ανακοίνωσε στους τηλεθεατές σε ανύποπτη στιγμή πως πρέπει να αποχαιρετήσει τον Τάσο Οικονόμου από τον οποίο ενημερωνόταν για όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο. Όπως αποκάλυψε:

«Σε αυτή τη φάση, θα αποχαιρετήσουμε τον Τάσο Οικονόμου. Ο Τάσος που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά που ήταν αρχισυντάκτης στο Έθνος Τv και λέγαμε εδώ όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα όλη τη χρονιά, αποχώρησε από εμάς και πήγε στην ΕΡΤ.

Να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία, καλή επιτυχία, σε αυτόν τον πολύτεκνο πατέρα που μας κράτησε συντροφιά και να του στείλουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του Τάσου Οικονόμου που μένει κενή αναλαμβάνει για όσο καιρό απομένει για την εκπομπή της φετινής σεζόν η Ειρήνη Αρβανίτη που έτσι και αλλιώς ανήκε στο δυναμικό της συγκεκριμένης εκπομπής.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πηγή: