Τις οικειοθελείς αποχωρήσεις θέλησε να ισορροπήσει η «Φάρμα» με την επιστροφή του δημοφιλέστερου παίκτη από όσους αποχώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και περίμενε τους συμπαίκτες του να επιστρέψουν από τον αχυρώνα για να τους αιφνιδιάσει με την παρουσία του.

Αυτό έγινε και με το παραπάνω! Όταν οι παίκτες της «Φάρμας» είδαν πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε επιστρέψει στο σπίτι δεν άφησαν τίποτα όρθιο από τον ενθουσιασμό τους.

Ο καλός του φίλος και συνάδελφος, δε, Στράτος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του χαρά και έκανε κυριολεκτικά σαν παιδί. «Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά» φώναζε ο ηθοποιός.

«Είμαι πανευτυχής! Ξαναμπήκα στο χωριό μου, στη Φάρμα, στη φαμίλια μου. Μου έλειψαν τα πάντα. Οι μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα, η βροχή, η ομίχλη και οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα» δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.