Ακόμη μία παίκτρια μπαίνει στο Survivor 4 μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, προκειμένου να ενισχύει την «κόκκινη» ομάδα.

Μάλλον εισακούστηκαν οι προσευχές μου, είπε γελώντας ο Ασημακόπουλος στην κάμερα του «Survivor 4» για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, ένα θέμα που μονοπώλησε τις συζητήσεις των παικτών του ριάλιτι εδώ και ημέρες. Μετά τους πανηγυρισμούς της κόκκινης ομάδας για το «αντίο» της Σαλαγκούδη θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα έκπληξη, καθώς άλλη μία παίκτρια θα μπει σήμερα στο παιχνίδι για την ομάδα του Κοψιδά.

Στο «Survivor 4» μπαίνει η φίλη του νικητή του ριάλιτι, Γιώργου Αγγελόπουλου, Ελένη Χαμπέρη, η οποία ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι. Απόψε οι παίκτες έχουν αγώνισμα με έπαθλο φαγητό και ο αγώνας στον στίβο θα είναι «υγρός» και πολύ σκληρός.

Η όμορφη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη κατάγεται από τον Βόλο και θα είναι όπως όλα δείχνουν η τελευταία παίκτρια που έφυγε από Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης. Η Ελένη γνωρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσω ενός κοινού γνωστού που σημαίνει ότι πιθανότατα έχει πάρει οδηγίες και συμβουλές από τον πρώτο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Η νέα παίκτρια είναι από πολύτεκνη οικογένεια και έχει σχέση με γνωστό chef του Βόλου.

Μετά από πέντε ολόκληρες υποψηφιότητες προς αποχώρηση, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν αυτή που τελικά έφυγε από το «Survivor 4», το βράδυ της Τετάρτης (24/2). Στο συμβούλιο του νησιού, η αγωνία ήταν μεγάλη για τη Σοφία Μαργαρίτη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, οι οποίες νόμιζαν ότι μία από τις δύο θα δει την πόρτα της εξόδου.