Ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Ν. Παππά να ζητήσει συγγνώμη δημόσια για το γεγονός πως υπονόησε πως είναι χοντροφοβικός. Μόνο που η “συγγνώμη” του Παππά δεν ήταν ακριβώς αυτή που περίμενε.

Σε νέο round της κόντρας που για κάποιο λόγο παίζει πάντα στο backround μεταξύ Νίκου Παππά και Γιώργου Λιάγκα προχωράμε σήμερα. ΟΚ, θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Καλεσμένος σε podcast, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως φοβάται να φέρει παιδί σε αυτόν τον κόσμο, καθώς αν βγει γκέι θα το κράξει ο Μπέος και αν βγει χοντρό θα το κράξει ο Λιάγκας. Based on true events θα έλεγε κάποιος πιο πονηρεμένος από εμάς.

«Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να κοιτάξω και το βήμα να κάνω ένα παιδί, αλλά σε αυτή τη μισαλλόδοξη κακεντρεχή κοινωνία, δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να υποδεχτεί αυτόν τον άνθρωπο, ένα νέο μέλος. Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα», ανέφερε συγκεκριμένα ο μπασκετμπολίστας.

“Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη”

Τη δήλωση δεν πήρε και πολύ καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Τον προσέβαλε. Από τον αέρα της εκπομπής του κάλεσε τον Νίκο Παππά να ζητήσει τη συγγνώμη άμεσα. «Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ με μηνύσεις και αγωγές, τον καλώ να ζητήσει συγγνώμη και να βγει να μου πει πότε κορόιδεψα εγώ έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Γιατί τώρα όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε κι έναν Λιάγκα για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ. Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων ήταν διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; Ντροπή λίγο κύριε Παππά. Βγείτε, ζητήστε συγγνώμη. Με αγάπη το λέω. Δεν μου το είχατε πει ότι είχε πει αυτή τη βλακεία, αλλιώς δε θα το έπαιζα», είπε ο δημοσιογράφος.

Τι έκανε ο Νίκος Παππάς;

Ζήτησε συγγνώμη; Όχι ακριβώς. Με ένα βίντεο-story ξεμπέρδεψε, βασικά, κάνοντας μια σούμα με τα σχόλια που έχει κάνει (κατά καιρούς) ο Γιώργος Λιάγκας για γυναίκες με παραπάνω κιλά. Παράλληλα, έγραψε, “Συγγνώμη, Γιώργο μου”.

404625984 196719583430124 2812579469064668159 n

Τι έχει αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας, που έχει δώσει μάχες για να υπερασπιστεί ανθρώπους που στο μυαλό κάποιον άλλων είναι διαφορετικοί; «Για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν λέω τη λέξη «χοντρή» αλλά έχει παραπάνω κιλά, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να καλυφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία και να είναι ας πούμε σαν να είναι της greenpeace η διαφήμιση».

Καλά πήγε αυτό.