Οικειοθελής αποχώρηση που θα ταράξει τα νερά του Survivor 4 και κυρίως της κόκκινης ομάδας -κατά πάσα πιθανότητα- θα δει το τηλεοπτικό κοινό στο αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επίβιωσης.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό. Οι ψηφοφορίες έσπειραν τη διχόνοια και στις δύο ομάδες, με πολλούς παίκτες να απομονώνονται. Στον τάκο έφτασαν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, από τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Νωρίτερα, ωστόσο, μετά το προβάδισμα που είχε η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα και για το γεγονός ότι βρισκόταν αρκετά μπροστά, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση. Ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. Έτσι την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης που έφερε πόντο στην ομάδα του ενώ στο τέλος ο James Καφετζής κέρδισε το αγώνισμα για την Μπλε ομάδα.

Αυτό εξόργισε την Κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα ο Γιώργος Κοψιδάς ξέσπασε κι άρχισε να ουρλιάζει από τα νεύρα του με αυτήν την υπόγεια κίνηση, καθώς ο Πάνος Καλλίδης δεν αγωνίστηκε επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το spoiler που έκανε για το Survivor στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι παραπάνω εξελίξεις οδήγησαν τον Πάνο Καλλίδη σε οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Πάνος Καλλίδης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, η είδηση μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, καθώς στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όλα μπορούν να συμβούν.

Δείτε το βίντεο: