Περιμένουμε να υποδεχτούμε το νέο μήνα με εξελίξεις στα ζώδια, με τη Σελήνη στον Ζυγό να κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, κάτι που σημαίνει ότι θα αυξηθεί η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μας, θα πληθύνουν οι όμορφες στιγμές μας και φυσικά θα νιώσουμε μια συναισθηματική πληρότητα. Εκτός όμως από αυτά, θα έχουμε και τα τυχερά μας, με καινούργιες γνωριμίες, βοήθειες ή λύσεις που θα βρεθούν, έξοδο από διάφορα διλήμματα ή προσωπικά αδιέξοδα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε καλές αγορές, να μας δωρίσουν κάτι ή να έχουμε και τα κεράσματά μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Ζυγοί και Υδροχόοι, πρωτοστατείτε σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας. Ευχαριστηθείτε το και φροντίστε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι, πρωτομηνιά είναι! Κάντε και λίγο τα στραβά μάτια και προβάλλετε συνέχεια αντιρρήσεις, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις!