Προβλέψεις για τα Ζώδια 03/03: Η γοητεία του απρόσμενου

Νέες προβλέψεις για τα ζώδια έχουμε σήμερα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μέρα που ξημερώνει! Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η τάση μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεώσουμε τη ζωή μας, ακόμα την εμφάνισή μας είναι αρκετά έντονη. Θέλουμε να εκπλαγούμε ευχάριστα, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φλερτάρουμε με το διαφορετικό, το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ο έρωτας, απρόσμενος ή κεραυνοβόλος, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αιφνιδιάζοντάς μας και ανατρέποντας τα δεδομένα μας κι εμείς δεν έχουμε παρά να τον ακολουθήσουμε κι όπου μας βγάλει.

Ιχθύες και Ταύροι, προκαλείτε, εκπλήσσετε ευχάριστα και δημιουργείτε νέα δεδομένα. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα κάνει πάταγο!

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι, μόνο αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη, θα κερδίσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναμένονται θετικές εξελίξεις στη δουλειά, αλλά και απρόσμενα κέρδη και νέοι έρωτες, που θα εισβάλλουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας συναρπάσουν.