Οι σημερινές προβλέψεις έχουν επίκεντρο τον Ιχθύ, αλλά για να δούμε και τι λένε για τα λοιπά ζώδια. Από εχθές το μεσημέρι, η Αφροδίτη πέρασε στους Ιχθύς τροφοδοτώντας μας με μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, σαγήνης, γλύκας, όμορφα συναισθήματα και ψυχική ηρεμία.

Ο καθένας μας θα αναζητήσει πρώτα απ’ όλα τη γαλήνη του, να επανασυντονιστεί με το σύμπαν, να αφεθεί στις βουλές του. Η ανάγκη να ζήσουμε το ωραίο παραμύθι μας, τον ιδανικό έρωτα θα είναι μεγάλη, όπως επίσης να αμβλύνουμε τις διαφορές, να κάνουμε την υπέρβαση, να μη σταθούμε στα αρνητικά, αλλά τα θετικά ανθρώπων και καταστάσεων.

Από την άλλη, η φαντασία, η ονειροπόληση και το να ψάξουμε και να βρούμε τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους είναι κάποια σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πλανήτη στο ζώδιο των Ψαριών.

Ιχθύες απαλύνετε εντάσεις και αφήστε να σας πλημμυρίσει η θετική ενέργεια, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αποφύγετε τις κόντρες, ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε πλαγίως να πετύχετε αυτό που θέλετε σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας! Τόσο στα ερωτικοσεξουαλικά, όσο και τα οικονομικά σας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές!