Στον Παναθηναϊκό ήταν ενήμεροι για τις συζητήσεις που γίνονται στα υψηλά κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ, σχετικά με τι σκέψεις χαλάρωσης των μέτρων του οικονομικού ελέγχου του financial fair play στις ομάδες λόγω των τεράστιων οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Οι πράσινοι υποδέχτηκαν με ικανοποίηση την είδηση, ωστόσο -σύμφωνα με τη Sportday- κρατούν λίγο πιο μικρό καλάθι για δύο λόγους:

1. Δότι πρέπει να περιμένουν πρώτα την επιβεβαίωση του συγκεκριμένου πλάνου από την επικείμενη τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ με την ECA και τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών λιγκών.

2. Διότι πρέπει πρώτα να διαπιστώσουν κατά πόσο η ΟΥΕΦΑ σκέφτεται να εξαντλήσει το ζήτημα μόνο στη μονοετή αναστολή του financial fair play ή έχει σκέψεις να χαλαρώσει γενικότερα το πακέτο του ftp. Δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό για να καταθέσει επίσημο αίτημα αναστολής της ποινής του.

«Είναι κάτι που παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή. Χωρίς ενθουσιασμούς αλλά με σοβαρότητα και περιμένουμε τις εξελίξεις» σχολίαζαν χαρακτηριστικά στελέχη της πράσινης ΠΑΕ.

Πηγή: HTTPS://NEWSPAO.GR