H  προσφυγή του Ολυμπιακού  για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό  στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS).

Η υπόθεση επέστρεψε για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισε ο Ολυμπιακός στο CAS

Οι Πειραιώτες υποστήριζαν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Παρ’ όλα αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή των «ερυθρόλευκων» που όμως διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένo πως και αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα προσφύγει εκ νέου στο CAS κάτι που θα πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος Απριλίου.

Πηγή: GAZZETTA.GR