Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για 6-7 παίκτες, ενώ σε μια θέση θα γίνουν δύο προσθήκες.

Την απόκτηση δύο πλάγιων μεσοεπιθετικών έχουν ως μια από τις προτεραιότητες για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Από το υπάρχον ρόστερ μοναδικός σίγουρος για την προσεχή περίοδο σε αυτή τη θέση είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Μπεκ και Μολό αναμένεται να φύγουν, ενώ ο Νάγκι με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα μοιάζει δύσκολο να δοθούν 800.000 για την αγορά του.

Ο Μπουζούκης θεωρείται μια κατά συνθήκη επιλογή για την συγκεκριμένη θέση, αφού του ταιριάζει ένας πιο κεντρικός ρόλος, ενώ ο Εμμανουηλίδης που λογικά θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο είναι μια λύση περισσότερο με προοπτική παρά για να πάρει άμεσα θέση βασικού.

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει ήδη την αγορά για παίκτες που θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στις θέσεις του εξτρέμ και θα έχουν προσόντα όπως την ταχύτητα, την πλαγιοκόπηση, τη δημιουργία αλλά και το γκολ.

Πηγή: HTTPS://NEWSPAO.GR