Η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια ενός παππού τού στοίχισε 150 ευρώ, καθώς αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Φωτεινό που σήμερα πήρε το λεωφορείο για να πάει στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως είπε στην τηλεοπτική κάμερα του «Καλημέρα Ελλάδα», η γυναίκα του φταίει για το μπέρδεμα γιατί δεν συμπλήρωσε τα σωστά έγγραφα και τώρα και το πρόστιμο θα έπρεπε να πληρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι. Εξάλλου είχε νευριάσει και δεν ήθελε να πάει πια στην «Αγια-Σοφιά».

Το νέο δημοσιοποιήθηκε γρήγορα και έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι δεν ζητούσαν από την ομάδα να πληρώσει το πρόστιμο αλλά να το οργανώσει ώστε να επωμιστούν εκείνοι το κόστος για τον φανατικό ΑΕΚτζή.

Τελικά με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, το πρόστιμο θα το πληρώσει η ΑΕΚ ενώ θα του κάνει δώρο και το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο. Τον Κωνσταντίνο Φωτεινό ενημέρωσε σχετικά η κόρη του και εκείνος έβαλε τα κλάματα.

Πηγή: PONTOS-NEWS.GR