Η ζεστή σοκολάτα δεν γίνεται να μη λείπει από την καθημερινότητα μας εν μέσω κυρίως του κρύου χειμώνα
Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ζεστές σοκολάτες που προτιμούν στη Νέα Υόρκη. Και γιατί όχι, να μην γίνουν και της Ελλάδας;
Dominique Ansel Bakery, για ζεστή σοκολάτα
O Dominique Ansel είναι ένας Γαλλοαμερικανός pastry chef, γνωστός για πολλές δημιουργίες του, με πιο γνωστή το cronut (συνδυασμός κρουασάν και ντόνατ), για το οποίο οι Νεοϋορκέζοι περιμένουν στην ουρά, πριν ακόμη ανοίξει το μαγαζί.
Αν βρεθείτε στο Dominique Ansel Bakery, να δοκιμάσετε τη ζεστή σοκολάτα καθώς χρησιμοποιεί μόνο Valhrona, με 66% περιεκτικότητα σε κακάο. Η υψηλή περιεκτικότητα κακάο, δίνει στη σοκολάτα πλούσια γεύση και παχύρρευστη υφή. Ο ίδιος ο pastry chef έχει πει πως θέλει οι δημιουργίες του να είναι διαδραστικές και πως του αρέσει να ενσωματώνει σε αυτές κίνηση. Αυτή τη σκέψη εφάρμοσε και στη ζεστή του σοκολάτα, για να την κάνει να ξεχωρίσει. Πάνω από τη σοκολάτα θα δείτε να ανθίζει ένα λουλούδι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Squish Marshmallows, για σοκολάτα εμπνευσμένη από ταινία
Το Squish Marshmallows έχει προσελκύσει πολλούς Νεοϋορκέζους για τη ζεστή σοκολάτα. Για το ρόφημα λιώνουν κομμάτια ημίγλυκης σοκολάτας, τα οποία συνδυάζουν με σκόνη Ολλανδικού κακάο. Μια πρέζα αλάτι για την ισορροπία είναι απαραίτητη. Ο συνδυασμός των περισσότερων πελατών είναι η ζεστή σοκολάτα με ζαχαρωτό και γεύση βανίλια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Brooklyn Farmacy, για πλούσια σοκολάτα
Αυτή η σοκολάτα θυμίζει την υφή της σοκολάτας που φτιάχνουμε στο σπίτι. Αυτό της χαρίζει πλούσια σοκολατένια γεύση με πιο ανάλαφρη υφή. Δεν είναι τόσο παχύρρευστη. Πλούσια είναι και στο ποτήρι, αφού συνοδεύεται με μια δόση κρέμας marshmallow καψαλισμένης με φλόγιστρο και φρέσκια σαντιγί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
#menoumespeedy