Η μαγιονέζα ταιριάζει σχεδόν με όλα τα φαγητά: από ορεκτικά και σαλάτες μέχρι κύρια πιάτα.

Οι τρεις «χρωματιστές» μαγιονέζες

«Πράσινη» μαγιονέζα

Ανακατεύουμε 2 φλιτζάνια μαγιονέζα με 6-8 σκελίδες σκόρδο λιωμένες και 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο.

«Κίτρινη» μαγιονέζα

Ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι μαγιονέζα με 1 βαζάκι πικαλίλι -τουρσί από διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά μέσα σε μουστάρδα- και 1 φλιτζανάκι του καφέ κάπαρη.

«Κόκκινη» μαγιονέζα

Ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι μαγιονέζα με ½ φλιτζάνι κέτσαπ, 1 κουτ. σούπας γλυκιά πάπρικα και 1 κουτ. γλυκού νιφάδες μπούκοβο.

Με στοιχεία από olivemagazine.gr

#menoumespeedy