Τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ δίνει έναν «τελικό» για να περάσει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Γι’ αυτό βρήκε έναν τρόπο να είστε στο γήπεδο έστω και ψηφιακά για να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας με τα μηνύματά σας…

Κόντρα στην ΑΕΚ, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία και μια νέα λειτουργία που έρχεται να κάνει το Matchday Experience, σε εποχές Covid19, πιο διαδραστικό και να σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας δίπλα στους αγαπημένους σας παίκτης, αλλά και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Μέσω της συμφωνίας του Δικεφάλου με την εφαρμογή Seyu μπορείτε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην ομάδα και να δείτε τη φωτογραφία σας να εμφανίζεται live την ώρα του αγώνα στα LED boards της Τούμπας, καθώς και στον ηλεκτρονικό πίνακα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βγάζετε μια selfie μέσω της εφαρμογής Seyu, επιλέγετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον ΠΑΟΚ και μέσα σε έξι δευτερόλεπτα η φωτογραφία σας είναι διαθέσιμη για να… παίξει στα LED του γηπέδου, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε και να την κατεβάσετε και να την ποστάρετε στους λογαριασμούς σας στα Social Media με το ειδικό ασπρόμαυρο photo frame.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη Seyu, με τη σημαντική βοήθεια της Stoiximan, στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης του κόσμου με την ομάδα και την αμεσότητα της επικοινωνίας ακόμα και την ώρα του αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο κόσμος θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα από τη μέρα που έκλεισαν οι θύρες λόγω της πανδημίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

1. Κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ‘Seyu – Togeether for victory’.
2. Κάνετε login στην εφαρμογή μέσω Google ή Facebook.
4. Επιλέγετε τον ΠΑΟΚ ως αγαπημένη σας ομάδα από τις διαθέσιμες στην εφαρμογή.
5. Επιλέγετε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
6. Βγάζετε Selfie
7. Επιλέγετε το μήνυμά σας και μας το στέλνετε.

Για να βγει η φωτογραφία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η περιστροφή οθόνης στο κινητό. Επίσης, οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν πρόσωπα, να είναι φωτεινές και να μην περιλαμβάνουν διαφημιστικά μηνύματα.

Μετά το τέλος του αγώνα στην εφαρμογή της Seyu μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες σε ένα ειδικό gallery.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Stoiximan και είναι διαθέσιμη από τώρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android κι  εδώ για ios και αρχίστε να μας στέλνετε τις Selfies σας για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης».