Πετρούνιας: «Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο» (VIDEO)

Το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδος) θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση ο Έλληνας πρωταθλητής έστειλε το δικό του μήνυμα θετικής σκέψης και νίκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί . Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν .Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο », ήταν τα λόγια του «Άρχοντα των Κρίκων» ενόψει του τελικού.

Και η Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε ανάρτηση με βίντεο του Λευτέρη Πετρούνια από την τελευταία του προπόνηση γράφοντας:  «Τελευταία προπόνηση για τον μοναδικό Λευτέρη Πετρούνια πριν τον τελικό της Δευτέρας. Όλη η Ελλάδα μαζί σου».