Η Βασίλισσα έχει αδυναμία στο ποτό και ειδικά στο τζιν – Η συνταγή για το αγαπημένο της κοκτέιλ

Από το αγαπημένο κοκτέιλ της Βασίλισσας δε θα μπορούσε να λείψει το τζιν. Έχει εμπιστευτεί τη παρασκευή του συγκεκριμένου κοκτέιλ, στον Paul Whybrew.

Σύμφωνα με το People Royals η συνταγή είναι: Προσθέτεις το Dubonnet με 30γρ. τζιν, πάγο και ανακατεύεις μέχρι να αρχίσει να παγώνει. Στη συνέχεια το σερβίρεις σε ένα ποτήρι για μαρτίνι και προσθέτεις μια φλούδα λεμονιού.

Στο βιβλίο «Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain’s Longest Reigning Monarch», ο συγγραφέας Bryan Kozlowski είχε αναφέρει πως η Βασίλισσα συνήθως πίνει τέσσερα δυνατά κοκτέιλ την ημέρα – ξεκινώντας λίγο πριν από το μεσημεριανό γεύμα.

Ωστόσο, ο κύκλος της Βασίλισσας αρνείται αυτή τη φήμη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην βασιλικού σεφ Darren McGrady, ο οποίος είχε αναφέρει ότι η Βασίλισσα θα ήταν συνέχεια μεθυσμένη αν έπινε τόσο όσο φημολογείται.

Σύμφωνα με τον Kozlowski, η ημερήσια κατανάλωση αλκοόλ είναι μέρος του μυστικού της μακράς βασιλείας της και της ικανότητάς της να διατηρεί την ψυχική της υγεία ήρεμη.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της, το αλκοόλ ήταν πάντα λειτουργικό για τη γρήγορη ανακούφιση από το άγχος, μια δόση υγρής αποσυμπίεσης τις έντονες μέρες», γράφει.

#menoumespeedy