Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες τεράστιες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές και show διακόπτονται το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο, ένα από αυτά που συνεχίζονται κανονικά είναι το MasterChef μιας και τα επεισόδια που παρακολουθούμε τώρα έχουν γυριστεί πριν από ένα μήνα.

Σε πρώτη φάση, το κανάλι μείωσε τα επεισόδια από έξι σε τρία την εβδομάδα με στόχο να συνεχίσει, έστω και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, τη μετάδοση του MasterChef.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real, το ζήτημα του MasterChef αναθεωρείται καθημερινά, ενώ πάνω στο τραπέζι, με πολλές πιθανότητες να ληφθεί τελικά η απόφαση, βρίσκεται και λύση της διακοπής του ριάλιτι.

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή, να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξαναμαζευτούμε από εκεί που το αφήσαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν», αναφέρει για το MasterChef υψηλόβαθμη πηγή του Star στην εφημερίδα Reallife.

Η διακοπή των γυρισμάτων του MasterChef είναι η πιθανότερη λύση, καθώς διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Ήδη ένα γύρισμα που επρόκειτο να γίνει στη Μονεμβασιά αναβλήθηκε.

Ακόμα και με διακοπή γυρισμάτων, το κανάλι έχει υλικό να μεταδίδει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Τα επεισόδια που μεταδίδονται τώρα έχουν γυριστεί πριν από έναν μήνα, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ορατές αλλαγές με αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM