«Ετερος Εγώ: Κάθαρσις» επιστρέφει στις 11 Δεκεμβρίου στις οθόνες μας

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις». Αυτό θα είναι το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ», σε παραγωγή COSMOTE TV, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016, που μάλιστα τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας είχε αποσυρθεί από τους κινηματογράφους.

Στο νέο κύκλο 8 επεισοδίων της σειράς, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18.00 οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στο COSMOTE SERIES MARATHON HD και να παρακολουθήσουν μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου επεισοδίων («Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»).