Οι «κοτομπουκίες εργαστηρίου» έρχονται στα πιάτα μας
Το κρέας που καλλιεργείται σε εργαστήριο, εδώ και καιρό αποτελεί μια νέα πραγματικότητα. Πλέον, για πρώτη φορά έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές, μια...
Ως απόλυτη εμπειρία ελληνικής γευσιγνωσίας χαρακτηρίζει το “Stifado” η Guardian
Δε χρειάζεται να βαυκαλιζόμαστε για ακόμα μια φορά σχετικά με την κορυφαία θέση που κατέχει η ελληνική κουζίνα στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή· αυτή τη...
Train du chocolat: Ταξίδι σοκολατοθεραπείας αλά ελβετικά
Θα χρειαστείτε μόνο την πιο γλυκιά σας διάθεση κι ένα εισιτήριο τρένου για να επιβιβαστείτε στην καλύτερη γαστρονομική -και όχι μόνο- περιπέτεια που έχει...
Μήπως τρώμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη;
Γρήγοροι ρυθμοί ζωής, αυξημένο στρες και καθόλου χρόνος για ξεκούραση. Απ' την άλλη, ασταθή ωράρια και ψυχολογική πίεση. Όλα τα παραπάνω είναι επόμενο να...
Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν τρώμε πίτσα
Βρετανοί επιστήμονες εξέτασαν τις επιδράσεις που έχει στον οργανισμό η υπερκατανάλωση πίτσας. Τα ευρήματά τους ήταν εντελώς αντίθετα από εκείνα που περίμεναν.Έχετε νιώσει ποτέ...
Το τρόφιμο – αντίδοτο για τον μεγαλύτερο εχθρό του μυαλού – Πόσο συχνά να...
Η προσθήκη περισσότερων ψαριών υψηλής περιεκτικότητας σε ω-3 λιπαρά οξέα και οστρακόδερμων στη διατροφή μπορεί να προφυλάξει τον εγκέφαλο από τις αρνητικές συνέπειες της...