Νέο Πρόγραμμα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ προώθησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ
Νέο Πρόγραμμα από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ προώθησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ στις διεθνείς αγορές με τίτλο: «European Culinary Delights! »
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και...
Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν τρώμε πίτσα
Βρετανοί επιστήμονες εξέτασαν τις επιδράσεις που έχει στον οργανισμό η υπερκατανάλωση πίτσας. Τα ευρήματά τους ήταν εντελώς αντίθετα από εκείνα που περίμεναν.
Έχετε νιώσει ποτέ...
Κρέπες: το εθνικό έδεσμα της Γαλλίας γιορτάζει και εμείς το απολαμβάνουμε!
Κείμενο: Γεωργία Σκονδράνη
Το εθνικό έδεσμα της Γαλλίας γιορτάζει σήμερα και το προξενείο της χώρας στην Αθήνα, το γιόρτασε ψήνοντας τις διάσημες κρέπες!
Με την ευκαιρία...
Παραδοσιακό φαγητό στο Ισλανδία
Ισλανδική κουζίνα
Όπως και άλλες σκανδιναβικές κουζίνες, η ισλανδική κουζίνα δεν χρησιμοποιεί πολλά μπαχαρικά και βότανα. Η τοπική κουζίνα δεν είναι γνωστή για τις έντονες...
ΕΒΕ Φλώρινας: “παραγωγής καινοτόμου λειτουργικού εδέσματος”
ΕΒΕ Φλώρινας: "παραγωγής καινοτόμου λειτουργικού εδέσματος"
Από την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος "παραγωγής καινοτόμου λειτουργικού εδέσματος" πολλά συγχαρητήριαστον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΒΙΟΦΛΩ κ. Μπουτακη...
Προτάσεις για φαγητό στη θεσσαλονίκη: Thess Bao
Προτάσεις για φαγητό στη Θεσσαλονίκη. Μια σειρά άρθρων που θα προτείνει και θα συμβουλεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης για τα ιδιαίτερα μέρη φαγητού στην...
Θεσσαλονίκη: Τα τρίγωνα Πανοράματος πάνε για πιστοποίηση και με τη… βούλα
Θεσσαλονίκη: Τα τρίγωνα Πανοράματος πάνε για πιστοποίηση και με τη… βούλα
Την προσπάθεια να αποκτήσει το πρώτο της προϊόν αναγνωρισμένο με Προστασία γεωγραφικής ένδειξης (ΠΓΕ)...
Το πιο… πολύχρωμα rainbow cake από τον Χρήστος Βέργαδος
Ένα νόστιμο, και ιδιαίτερα όμορφο cake ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος.
Rainbow cake που θα...
Κινέζικη κουζίνα: Όσα χρειάζεται να ξέρεις!
Η Κινέζικη κουζίνα είναι μια από τις πιο διάσημες στον κόσμο! Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα γι' αυτήν!
Η κινέζικη κουζίνα είναι από...
Το λίπος που θέλει το καλό μας και πώς να το ενεργοποιήσουμε
Το λίπος που θέλει το καλό μας και πώς να το ενεργοποιήσουμε
Το λευκό λίπος γίνεται πρόβλημα, όταν συγκεντρώνεται στο σώμα μας σε μεγάλες ποσότητες....