fbpx
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025

Γιατί δεν είναι καλό να τρώμε πριν την οδήγηση;

0
Tο φαγητό δεν είναι τόσο αθώο πριν την οδήγηση - Γιατί πρέπει να το αποφεύγουμε; Η υπερβολική κατανάλωση τροφής μπορεί να προκαλέσει υπνηλία, κόπωση, άγχος...

Που να φαω στο Βουκουρεστι καλα και οικονομικα

0
Το φαγητό στο Βουκουρέστι δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί έχει γίνει πλέον μια πολύ τουριστική πόλη και πολλά μέρη αποτελούν tourist traps. Η Ρουμανική κουζίνα...

Σουπιές με πατάτες

0
Η νηστεία θέλει ένα καλό φαγητό αγιορείτικης λογικής να μας κρατάει δυνατούς και να μας χορταίνει μέχρι να έρθει το Πάσχα. Υλικά 2 κιλά σουπιές καθαρισμένες 200...

Σοκολατένια κινόα, νόστιμο και θρεπτικό πρωινό (VIDEO)

0
Σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης και έφτιαξε μια σοκολατένια κινόα, πλούσια σε σίδηρο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε, κάλιο και φώσφορο, και...

Ροζ λεμονάδα με φράουλα και βασιλικό

0
Σπιτική λεμονάδα με όμορφο, ροδαλό, χρώμα από τις φράουλες, αρωματισμένη με βασιλικό.  Υλικά Για τη λεμονάδα 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού (40γρ.) 1 φλιτζάνι ζάχαρη + 1½ κουτ. σούπας...

MasterChef 4: Από τη δόξα του Silver Award, σε δοκιμασία αποχώρησης -Μια στιγμή αδυναμίας...

0
Το MasterChef 4 επέστρεψε στην κανονική του ροή και τέσσερις παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη μαύρη ποδιά της δοκιμασίας αποχώρησης. Πρώτη υποψήφια η...

Ο σωστός τρόπος για να βράζετε τα μακαρόνια (VIDEO)

0
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται υπάρχουν λάθη στο μαγείρεμα των ζυμαρικών και τη λύση έρχονται να δώσουν οι επιστήμονες. Σύμφωνα με την Αμερικανική Χημική Εταιρεία,...

Πόσο καιρό διατηρούνται τα αυγά στο ψυγείο;

0
Τα φρέσκα αυγά μπορεί να καταναλωθούν μέχρι και εβδομάδες αφού τα αγοράσετε, ανάλογα με το πώς τα αποθηκεύετε. Πολλές φορές μπορεί να διαρκέσουν και...

Για φαγητό στη Λήμνο -Οι τοπικές γεύσεις και οι καλύτερες διευθύνσεις για να τις...

0
Ξεχωρίζουν τα ξακουστά γλυκά κρασιά του νησιού, το εξαιρετικό αλεύρι και τα φλωμάρια, τα πασίγνωστα τοπικά ζυμαρικά και τα αλίπαστα Η σύνθετη γεωφυσική διαμόρφωση της Λήμνου με...

Ροή Ειδήσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο