Μανιταρόσουπα με Μετσοβόνε
Η μανιταρόσουπα είναι από τις πλέον αγαπημένες σούπες, με την προσθήκη του μετσοβόνε όμως, το πιάτο απογειώνεται γευστικά.
Υλικά
400γρ. μανιτάρια φρέσκα, σε λεπτές φέτες
2 κουτ....
Πώς να φτιάξετε χρωματιστές μαγιονέζες
Η μαγιονέζα ταιριάζει σχεδόν με όλα τα φαγητά: από ορεκτικά και σαλάτες μέχρι κύρια πιάτα.
Οι τρεις «χρωματιστές» μαγιονέζες
«Πράσινη» μαγιονέζα
Ανακατεύουμε 2 φλιτζάνια μαγιονέζα με 6-8...
Οι παραδοσιακές γεύσεις της Μακεδονίας
Σε όλη τη Μακεδονία, αλλά και σε κάθε νομό ξεχωριστά, υπάρχουν παραδοσιακές και ξεχωριστές γεύσεις - Ας γνωρίσουμε τα φαγητά της Μακεδονίας
Ο σπάνιος κρόκος...
Πώς να ξεχωρίζετε το φρέσκο ψάρι
Είναι δύσκολο για πολλούς στο να ξεχωρίσουν το πραγματικά φρέσκο ψάρι - Δείτε μερικές συμβουλές για να τα καταφέρετε
Πάρε μυρωδιά…
Το ψάρι θα πρέπει να...
Σουτζουκάκια μπακαλιάρου
Μια παραλλαγή στην κλασική πολίτικη συνταγή, ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Εξαιρετική και απολαυστική ιδέα ακόμα και για τα παιδιά, που αρνούνται κάποιες φορές το...
Ο δεκάλογος του επιτυχημένου σουφλέ
Στην κλασική γαλλική κουζίνα το σουφλέ είναι φτιαγμένο από ελάχιστα, ανάλαφρα υλικά. Στην Ελλάδα, το ελληνικό σουφλέ είναι μια συνταγή, φτιαγμένη με πολλά τυριά,...
Δημοφιλή μυρωδικά και η χρήση τους
Στη μαγειρική οι συνδυασμοί μυρωδικών-υλικών είναι αμέτρητοι. Δείτε τους ιδανικότερους για 4 από τα πιο δημοφιλή μυρωδικά.
• Μαϊντανός
Η ήπια και καθόλου έντονη γεύση του...
Το σωστό χωριάτικο φύλλο
Για να πετύχουν οι πίτες χρειάζονται το σωστό χωριάτικο φύλλο
Κάθε τόπος έχει τις δικές του συνήθειες για τις πίτες, άγνωστες οι περισσότερες αφού είναι...
Οι γλυκόξινες μαρμελάδες Chutney
Οι γλυκόξινες μαρμελάδες, που είναι φτιαγμένες από φρούτα και λαχανικά είναι αρωματισμένες με μπαχαρικά, προσθέτουν γεύση στο φαγητό και αλλάζουν την αισθητική εικόνα κάθε...
Πικάντικο μπουγιουρντί
Το μπουγιουρντί είναι από τους πιο εύκολους μεζέδες όταν θέλετε να φτιάξετε κάτι στα γρήγορα - Δείτε μια συνταγή για τους πικάντικους
Υλικά
1 μεγάλη ντομάτα...