fbpx
Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025

Tι σημαίνουν οι αποχρώσεις στα κρασιά;

0
Κάθε κρασί και διαφορετικό χρώμα - Τι σημαίνουν οι αποχρώσεις του κρασιού; Το κόκκινο χρώμα στο κρασί προέρχεται από μια χρωστική ουσία που ονομάζεται ανθοκυανίνη....

Παραδοσιακή Μαγειρίτσα

0
Η μαγειρίτσα έχει την τιμητική της σήμερα Μεγάλο Σάββατο. Μετά τη νηστεία της σαρακοστής η συγκεκριμένη σούπα με πλούσια γεύση και άρωμα είναι άρρηκτα...

MasterChef – Τελικός: Η οντισιόν του Σταυρή Γεωργίου, η παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά και...

0
MasterChef – Τελικός: Η οντισιόν του Σταυρή Γεωργίου, η παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά και το “όχι” του Πάνου Ιωαννίδη Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef...

Το θαυματουργό μέλι

0
Μήπως κάηκες εν ώρα μαγειρέματος; Δεν ξέρεις τι να βάλεις στο κάψιμο; H λύση είναι το μέλι. Σύμφωνα με ένα γιατροσόφι, το μέλι είναι πολύ...

Ποιες γεύσεις δεν γνωρίζαμε πριν 20 χρόνια;

0
Η γεύση εξελίσσεται διαρκώς και αποκτούμε νέες διατροφικές συνήθειες. Τροφές και γεύσεις που σήμερα είναι καθημερινά στη διατροφή μας, πριν 20 χρόνια δεν υπήρχαν...

Νέα vegan latte ροφήματα

0
Τι γίνεται όταν είσαι vegan και ψάχνεις έναν latte ακόμα και στο σπίτι; Η νέα πρόταση του Nescafé Gold Cappuccino απευθύνεται ειδικά στους vegans, που...

Ιστορίες του καφέ που μας είναι άγνωστες

0
Μπορεί να είναι η καλύτερη παρέα του πρωινού μας ο καφές. Διαβάστε παρακάτω μερικά γεγονότα που λίγοι ξέρουν Δεν λεγόταν πάντοτε καφές Η αγγλική λέξη «coffee»...

Γιατί η πίτσα είναι στρογγυλή;

0
Ο πρόγονος της πίτσας γεννήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε το ζύμωμα του ψωμιού. Ήταν ένα είδος στρογγυλής πίτας που στο σχήμα και στο...

Πώς να αξιοποιήσουμε το ξύδι

0
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ξύδι μόνο στις σαλάτες και στις φακές. Υπάρχουν, ωστόσο και άλλες χρήσεις που λίγοι γνωρίζουν: 1. Κακοσμία των ποδιών. Για να τη...

Τα σημαντικά στοιχεία της γυναικείας διατροφής

0
Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει μια γυναίκα στη διατροφή της; Καλύψτε τις ανάγκες σε σίδηρο Η επαρκής πρόσληψη σιδήρου είναι απαραίτητη για την...

Ροή Ειδήσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο