fbpx
Σάββατο, 5 Απριλίου, 2025

Πόσο υγιεινά είναι τα δημητριακά πρωινού;

0
Τα δημητριακά πρωινού αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το πρώτο γεύμα της ημέρας, και όχι μόνο. Μπορεί να αποτελέσουν μία καλή επιλογή...

Μπακαλιάρος και σκορδαλιά: Τα μυστικά για να τα μαγειρέψετε

0
Παραδοσιακό φαγητό της 25ης Μαρτίου, ο παστός μπακαλιάρος συνοδεία σκορδαλιάς από τον 15ο αιώνα, καθώς ήταν το μόνο ψάρι που έφτανε σε όλη την...

Σουπιές με πατάτες

0
Η νηστεία θέλει ένα καλό φαγητό αγιορείτικης λογικής να μας κρατάει δυνατούς και να μας χορταίνει μέχρι να έρθει το Πάσχα. Υλικά 2 κιλά σουπιές καθαρισμένες 200...

Βότανο που βοηθά στο αδυνάτισμα

0
Ποιος θα το πίστευε όμως, ότι πλέον θα αναζητούσαμε την τσουκνίδα για να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος! Η τσουκνίδα περιέχει βιταμίνη Α (περισσότερη και...

Τα οφέλη της χορτοφαγίας

0
H χορτοφαγία έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια. Οι απόψεις όμως πάντα διίστανται σχετικά με το κατά πόσο υγιεινή είναι με αποτέλεσμα η μάχη...

Σνακ για το γραφείο που δίνουν ενέργεια

0
Φρόντισε να έχεις στο γραφείο σου ένα από τα παρακάτω σνακ, που θα πρσφέρουν την απαιτούμενη ενέργεια στο γραφείο. 1. Πορτοκάλια Περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C,...

Τρόφιμα που τρώγονται και όταν λήξουν

0
Η ημερομηνία λήξης των τροφίμων δεν είναι πάντα ενδεικτική της κατανάλωσής τους. Κάποια που μπορούν να φαγωθούν ακόμα κι αν η ημερομηνία τους έχει...

Αγκινάρες γεμιστές με ρύζι

0
Ενώ η γεύση αυτού του πιάτου μπορεί να θυμίζει την αγκινάρα αλά πολίτα, το ρύζι επιτρέπει μια αλλιώτικη παρουσίαση, εμπλουτίζοντας συγχρόνως τη νοστιμιά του.  Υλικά ...

Διατηρείται το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου;

0
Από τις αγαπημένες συνήθειες μικρών και μεγάλων για πρωινό είναι μία φέτα αλειμμένη με βούτυρο.  Όταν το βούτυρο μπαίνει στο ψυγείο, το αποτέλεσμα είναι να...

Πως θα φτιάξετε τις πιο τραγανές πατάτες (VIDEO)

0
Οι τραγανές πατάτες είναι αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων. Βίντεο στο TikTok για τις τέλειες τραγανές πατάτες έγινε viral. Η χρήστης Aayeh γράφει: «Αν αγαπάς...

Ροή Ειδήσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο