fbpx
Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025

Καρμπονάρα με μανιτάρια- Απλή νόστιμη και αυθεντική!!

0
Καρμπονάρα με μανιτάρια απλή, νόστιμη και αυθεντική!! Τα υλικά μας: 700 γρ. μανιτάρια 6 σκελίδες σκόρδο 2 μέτρια εσαλότ (τα μικρά ξερά κρεμμύδια, αν δεν έχετε...

Ψωμί ή φρυγανιά, ποιο είναι καλύτερο για την υγεία;

0
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η επιλογή της φρυγανιάς είναι πιο υγιεινή από το ψωμί. Πόσο αποτελεσματική ωστόσο είναι αυτή η αντικατάσταση; Οι...

Τα τυριά της Ηπείρου

0
Όποιος έχει επισκεφθεί την Ήπειρο σίγουρα γνωρίζει τα φημισμένα τυριά της - Αν όχι, δείτε παρακάτω ποια είναι ώστε να ξέρετε την επόμενη φορά Το...

Τσούρος, οι ισπανικοί λουκουμάδες

0
Οι γνωστοί λουκουμάδες της Ισπανίας με την πολύ νόστιμη γεύση τους - Συνοδεύονται από σοκολάτα κυρίως ζεστή για λαχταριστές βούτες Υλικά 300γρ. αλεύρι για όλες τις...

Μπακλαβάς με σοκολάτα

0
Παραδοσιακό και αγαπημένο γλυκό ο μπακλαβάς! - Μια διαφορετική συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας και για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα...

Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για σκορδόψωμο

0
Το σκορδόψωμο προτιμάται αρκετά από τους Αμερικανούς και όχι μόνο πλέον Το σωστό σκορδόψωμο θέλει την ισορροπία του: ούτε πολύ τραγανό ούτε πολύ μαλακό ψωμί,...

Η ιστορία της λαγάνας και τα μυστικά της

0
Το απόλυτο ψωμί της Σαρακοστής είναι η λαγάνα και δεν λείπει ποτέ από το οικογενειακό τραπέζι. Πρόκειται για άζυμο άρτο ή αλλιώς για ψωμί που...

Πρεμιέρα το Σάββατο για το MasterChef 5

0
Ο καλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, που προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες επιστρέφει στους δέκτες μας μέσω της συχνότητας του Star. Ο λόγος για...

Hard seltzer: Η νέα τάση στα αλκοολούχα ποτά

0
Η νέα τάση στα αλκοολούχα ποτά λέγεται «hard seltzer» και είναι ένα είδος κοκτέιλ που περιέχει ανθρακούχο νερό, αλκοόλ και -συνήθως- κάποια γεύση ή...

Οι παραδοσιακές γεύσεις της Μακεδονίας

0
Σε όλη τη Μακεδονία, αλλά και σε κάθε νομό ξεχωριστά, υπάρχουν παραδοσιακές και ξεχωριστές γεύσεις - Ας γνωρίσουμε τα φαγητά της Μακεδονίας Ο σπάνιος κρόκος...

Ροή Ειδήσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο